Afbeelding

De Passie: evangelisch bijbelgetrouw onderwijs

Algemeen

WIERDEN - Een school waar je gezien wordt? Waar je kunt zijn wie je bent? Waar je uitstekend onderwijs krijgt én je geloof kunt delen? Dat is de Passie!

Met zo’n 700 leerlingen is de Passie een kleinschalige school. Uit de wijde omtrek komen leerlingen met de fiets of het openbaar vervoer naar de Passie omdat het een warme en veilige school is, waar alle medewerkers geloven in God én de talenten die Hij jou gegeven heeft. Je mag er zijn! Leerlingen kiezen voor de Passie vanwege de sfeer, de aandacht en het goede onderwijs. En ... de school is op weg naar een prachtig nieuw gebouw.

Tour de Passie
Als jij voor de Passie kiest, ga je meemaken dat we in de nieuwbouw nóg meer ruimte hebben voor aansprekend onderwijs. Daarin kun je werken in het lokaal of op één van de leerpleinen, kun je kiezen voor veel extra’s die passen bij je talent: muziek, kunst, informatica, kun je veel samenwerken en word je steeds zelfstandiger. Op de Passie kun je kiezen voor vmbo-tl, havo, vwo én vwo+. Meld je aan voor de Tour de Passie op 2 februari en ontdek of de Passie bij jou past!

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 48 minuten geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 2 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 16 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 18 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 22 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente gisteren
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12