Ontmoet ons op Reggesteyn!

Ontmoet ons op Reggesteyn!

NIJVERDAL/RIJSSEN - Het is best lastig een juiste keuze voor het voortgezet onderwijs te maken in deze tijd. Daarom willen we u en uw zoon en/of dochter graag de mogelijkheid bieden een zo goed mogelijk beeld te krijgen van onze school.

Zo kunt u op www.reggesteyn.nl/opjeplek een virtuele tour van onze scholen bekijken. In deze tour vindt u informatie over onze scholen en filmpjes en vlogs van onze lessen en leerlingen. Daarnaast organiseren wij op woensdag 27 en donderdag 28 januari 2021 een online meet-and-greet. Tijdens deze online ontmoeting met Reggesteyn geven we uitleg over onze school in het algemeen, onze identiteit, onze onderwijsvisie en laten we ook leerlingen aan het woord. En uiteraard kunt u uw vragen aan ons stellen!

De sessies
Hoe ontmoeten we elkaar? We organiseren in totaal 8 online sessies, voor Nijverdal en Rijssen. Elke sessie duurt ongeveer drie kwartier. In de advertentie elders in deze krant leest u hoe u zich voor de online meet-and-greet kunt aanmelden. We hopen dat de coronarichtlijnen het over een tijdje toch toelaten om u alsnog persoonlijk te ontmoeten. In dat geval laten wij u dit zo snel mogelijk weten. Wij zien er naar uit u op woensdag 27 of donderdag 28 januari te ontmoeten!

Meer berichten