Caravan & camper Techniek Almelo: altijd veilig op pad met uw kampeermiddel!

Caravan & camper Techniek Almelo: altijd veilig op pad met uw kampeermiddel!

ALMELO - Wanneer u ook dit jaar weer op pad gaat met de camper of caravan is goed onderhoud erg belangrijk. Juist ook wanneer uw kampeermiddel een tijdje stil staat is een servicebeurt sterk aan te raden. Caravan & Camper Techniek Almelo is al vele jaren uw vertrouwde adres voor vakkundig onderhoud, reparaties, schadeherstel, APK en accessoires. Wij stellen ons graag even voor!

Sinds 2013 zit Caravan & Camper Techniek Almelo gevestigd op het voorheen bekende Kampeerplein in Almelo. In de volksmond zijn wij ook wel bekend als ‘CCT Almelo’. Wij staan ook bekend om onze kundigheid, nuchterheid en het meedenken met de klant. Voor elke wens kunnen wij vrijwel altijd wel iets bedenken. Klantvriendelijkheid is iets dat hoog bij ons in het vaandel staat. Tonny, Tim & Lex staan graag voor u klaar om alle vragen te beantwoorden rondom uw caravan, camper of vouwwagen en bieden oplossingen bij grote of kleine problemen.

Uitstekend onderhoud
Wij plannen samen met u graag een reparatie, onderhoud of servicebeurt in zodat u tijdens uw vakantie veilig op reis kunt. Door de jaren heen zijn er veel dingen veranderd en aangepast op het Kampeerplein maar gelukkig zijn er ook dingen oud en vertrouwd gebleven; ons adres bijvoorbeeld: Hospitaalweg 4A. U komt bij ons door rechtdoor te gaan als je de poort binnen komt, je rijdt de grote boog onderdoor en dan zitten wij aan de linkerkant.

Meer informatie
Mocht u vragen hebben over onderhoud, reparaties, de APK of andere diensten die wij aanbieden, schroom dan niet om ons even te bellen. Wij staan voor u klaar van maandag tot en met vrijdag. En vanaf maart ook weer op de zaterdagochtend. Bel voor informatie met: 0546-238 239 of kijk op onze website: www.cctalmelo.nl. Ons motto is en blijft: ‘Uw vakantie begint bij ons!’

Meer berichten
 
Auto zoeker