IVN organiseert fotowedstrijd Winter

RIJSSEN - Door het het prachtige winterweer van de afgelopen weken, organiseert het IVN, afdeling Rijssen – Enter, een fotowedstrijd. Deze wedstrijd heeft als thema: “Winter”. Iedereen kan aan deze wedstrijd deelnemen.

De deelnemers worden in twee categorieën verdeeld: kinderen tot en met 12 jaar én 13 jaar en ouder. Van beide categorieën worden de twee mooiste foto’s bekroond met een prijs.

Spelregels
Natuurlijk zijn er een aantal spelregels waaraan deelnemers zich moeten houden. Zo mag elke deelnemer maximaal één foto insturen. De foto moet gemaakt zijn gedurende afgelopen winterperiode en in de omgeving van Rijssen – Holten. Uiteraard mogen op de foto geen auteursrechten berusten. Eenvoudige bewerking van de foto is toegestaan. Professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname. De foto, maximaal 4 Mb groot, dient te worden opgestuurd in Jpeg-formaat. Foto’s kunnen tot en met 1 april 2021 worden gestuurd naar fotowedstrijdivnrijssen@gmail.com.

Prijswinnaars
De jury, bestaande uit enkele bestuursleden, kiezen de winnende foto’s. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en de winnende foto’s worden gepubliceerd op de site. Door deelname verleent de deelnemer aan het IVN het volledige en onvoorwaardelijke gebruiksrecht van het beeld voor alle gebruik door het IVN. Foto’s zijn openbaar en toegankelijk voor alle websitebezoekers. Het IVN kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het gebruik van de foto’s door derden.

Meer berichten
 
Auto zoeker