Afbeelding

Tuin & Zo Nijverdal, een nieuwe tuinspecialist

Algemeen

NIJVERDAL - Afgelopen november werd de sleutel van Nijhoff Tuin & Zo overgedragen aan Marco Wijnen, eigenaar van Nexus Infra. De geboren Nijverdaller en al jaren in Haarle woonachtige Wijnen zag door de coronacrisis nieuwe mogelijkheden en kansen door deze overname en wijzigde de naam van zijn nieuwe bedrijf in Tuin & Zo Nijverdal. 

“Vanaf 1 november zijn we volop aan de slag gegaan en hebben bijna de gehele showtuin vernieuwd. De showtuin geeft een compleet en overzichtelijk beeld van het assortiment van Tuin & Zo. Je kunt bij ons terecht voor terrastegels, sierbestrating, siergrind, muurelementen, buitenverlichting en tuinhout. Het hele assortiment is onderverdeeld in drie prijsklassen, zodat je gericht kunt zoeken naar de bestrating, verlichting en materialen die binnen jouw budget vallen.” De tuin van meer dan 1.000 m2 ligt aan de Nicolaus Ottostraat 2 en bestrijkt de hele cirkel tussen de bedrijven van Scharphof Campers, Cult Art (tattoo & piercing) shop en Businesscentrum aan de N35. Veel mensen wisten tot voor kort niet dat Tuin & Zo hier zit, maar dat gaat nu zeker veranderen. “Je kunt er niet meer omheen, niet om deze nieuwe aanwinst in Nijverdal, wel met de auto om de hele tuin overigens“, vertelt Marco enthousiast. Hij is eigenaar van Nexus Infra aan de Ambachtsweg, van bestratingen hoef je hem dus niets meer te vertellen. “In andere facetten die bij Tuin & Zo komen kijken, heb ik heb ik mij de laatste maanden intensief verdiept. Dat kon mooi in deze bijzondere tijd. Ik vind het ook prachtig om op deze wijze met de particuliere markt bezig ze zijn.” 

Wat doen we met onze tuin? 

Zoveel smaken, zoveel tuinen. Ook jouw tuin kun je op honderden manieren inrichten.  Met meer dan 10.000 verschillende artikelen, waarvan een groot deel te zien is in de showtuin, wordt een breed beeld gegeven van de mogelijkheden. Doe inspiratie op van bijvoorbeeld een knus verlichte voortuin op een koude winteravond of keramische tegels die een perfect contrast vormen met de houten schutting in de achtertuin, of keurig aangelegde traptreden op weg naar jouw tuinfontein. Marco: “Soms moet je iets gewoon zien voordat je een keuze maakt. En dat kan dus in onze showtuin in Nijverdal. Onze medewerkers staan klaar om advies te geven over de inrichting van jouw tuin en de aanpak van de buitenruimte. Na afloop van het bezoek kun je onze catalogus meenemen, om thuis op je gemak alle producten nog eens te bekijken. Uiteraard kun je dit ook online op tuinenzonijverdal.nl.” 

Meedenken en ontzorgen

“We willen met onze klanten meedenken en hen van A tot Z ontzorgen. We komen bij je langs voor vrijblijvend advies en kijken of jouw keuzes uitvoerbaar zijn. We meten jouw tuin en adviseren je over de beste materialen voor jouw buitenruimte. Voor de aanleg en het groen kunnen wij je koppelen aan een van onze partners in de hoveniers- en stratenmakersbranche. Wat jij moet doen is alleen nog maar genieten van het prachtige eindresultaat”, eindigt Marco Wijnen.

Tuin & Zo Nijverdal is tweede paasdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 4 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 6 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 8 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 9 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 11 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08