Inzamelingsactie gebruikt textiel

RIJSSEN – De Gereformeerde Gemeente Rijssen-West aan de Veeneslagen 107 in Rijssen houdt vrijdag 9 april en zaterdag 10 april haar jaarlijkse inzamelingsactie van gebruikte kleding.

Vanwege het uitbreken van het coronavirus mag het textiel niet bij u afgehaald worden, zoals u gewend bent. U kunt uw textiel wel brengen naar kerkplein Veeneslagen 107 waar de goederen worden ingezameld.

Veel gaat verloren
Jaarlijks gaat er nogal veel bruikbare kleding, schoeisel en andere bruikbare middelen verloren in het afval of op een andere onbevredigende wijze. Om dit te voorkomen houdt de kerkelijke gemeenschap Rijssen-West op vrijdagavond 9 april een grote inzameling van nog bruikbare gedragen kleding en andere soorten van textiel. Met andere soorten textiel wordt bedoeld huishoudtextiel zoals gebruikte handdoeken, theedoeken, lakens, gordijnen, hoedjes, knuffels en T-shirts. Daarnaast wordt ook nog draagbaar schoeisel (graag aan elkaar geknoopt) ingezameld. Alle bijeengebrachte goederen die niet versleten zijn en schoeisel dat nog bruikbaar is, wordt een nieuwe bestemming gegeven. Men verzoekt vriendelijk de kleding en andere bovengenoemde spullen, die men graag kwijt wil te bewaren tot de betreffende vrijdag avond. Alle ingezamelde kleding wordt voornamelijk hergebruikt. In andere delen van de wereld is men er blij mee. Daarom is het beslist niet de bedoeling oude, niet meer te gebruiken spullen in te leveren.

Inleveren
Betreffende goederen kan men op vrijdag 9 oktober vanaf 18.00 uur brengen naar kerkplein Rijssen-West, Veeneslagen 107 te Rijssen. Het kan ook op zaterdagmorgen 10 april tot 12.00 uur nog afgeleverd worden op dat adres.

Meer berichten
 
Auto zoeker