Afbeelding

Auto Aaltink is nu CarSelexy-dealer

Algemeen

Auto Aaltink is toegetreden tot het exclusieve netwerk van CarSelexy-dealers. Gevestigd in het mooie pand aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal en in de regio bekend als erkend Fiat- en Mitsubishidealer, is Auto Aaltink vanaf nu ook hét adres voor een jong gebruikte kwaliteitsoccasion. Algemeen directeur Ewald Aaltink kiest hiermee voor een professionele en gedegen partner.

Aaltink: “CarSelexy is een relatief nieuw merk dat staat voor Europese kwaliteitsoccasions, niet ouder dan 24 maanden en met maximaal 30.000 kilometer op de teller. Als eerste vertegenwoordiger van het merk in de regio, zijn wij afgelopen tijd enthousiast aan de slag gegaan, waardoor een grote voorraad kwaliteitsoccasions vandaag al in onze showroom te bewonderen is.”

Breed aanbod
Vaak zijn de aangeboden auto’s met het Carselexylabel zelfs niet ouder dan 12 maanden. “Omdat we niet gebonden zijn aan één specifiek merk, kunnen we met CarSelexy onze klanten een complete range voertuigen aanbieden van louter populaire automerken, tegen de beste condities en, niet onbelangrijk, een goede (fabrieks)garantie. Daarnaast verkopen wij uiteraard ook nog een interessante lijn van overige occasions, waarmee het aanbod compleet is”, aldus Aaltink.

Kwaliteit
De aangeboden auto’s van het CarSelexy-label worden door professionele inkopers in heel Europa geselecteerd, gecontroleerd en aangekocht. Vervolgens worden ze in Nederland door de RDW gekeurd. Kwaliteit, prijs en voordeel staan hierbij altijd voorop. Zo is voor de zakelijke koper bijvoorbeeld de BTW aftrekbaar, waardoor de auto ook zakelijk interessant is. Op het hoofdkantoor van CarSelexy staan altijd 250 à 300 auto’s op voorraad in een courante mix van merken en types, waarbij het zwaartepunt ligt op modellen uit het B-, C-, en D-segment. “Hierdoor kunnen wij als dealer toch veel verschillende uitvoeringen en kleuren aanbieden, ook al hebben wij die hier zelf niet staan. Daarnaast wordt bij de auto altijd een Nederlands instructieboekje geleverd. Transparantie naar de klant toe is immers essentieel om ook op langere termijn succesvol te zijn en tevreden klanten te behouden”, aldus Ewald Aaltink. CarSelexy biedt kopers een compleet pakket garanties en services aan. Bijvoorbeeld de standaard resterende fabrieksgarantie of een financieringsoplossing via ‘Findio voor Auto’. Ewald: “Deze financiering verloopt rechtstreeks via een grote bank. Dit is een financiering met altijd scherpe tarieven en een heldere afhandeling. Maar de koper kan uiteraard ook voor Private Lease en het onderhoud van zijn auto bij ons terecht. Ons ervaren professionele team staat elke dag voor onze kanten klaar met raad en daad.”

Ga voor meer informatie naar www.autoaaltink.nl

Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 7 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 9 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 13 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 15 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20