Afbeelding
Foto: FG Kayim

Bloemenactie van De Twente Zangers opnieuw online

Algemeen

RIJSSEN - Ieder jaar ervaart Rijssen op de vrijdag en zaterdag voor Moederdag de bedrijvigheid van Vocaal Ensemble De Twente Zangers. Op die dagen wordt hun jaarlijkse bloemenactie gehouden. Voor de actie op 7 en 8 mei is de voorbereiding al in volle gang.

Door de maatregelen die zijn genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is net als vorig jaar besloten de bloemenactie weer online te laten plaatsvinden. De veiligheid en gezondheid van een ieder staan immers voorop. Het ensemble wil diegene die ieder jaar planten van De Twente Zangers koopt, daar ook dit jaar de mogelijkheid voor geven. Het voortbestaan van de vereniging hangt in belangrijke mate af van het slagen van deze bloemenactie en de jaarlijkse patatactie op Koningsdag. Die laatste actie zal ook dit jaar niet doorgaan. De Twente Zangers zullen de handen dit jaar opnieuw uit de mouwen steken en ervoor zorgen dat u wordt voorzien van de kwalitatief goede perkplanten en hangplanten.

Verkoop
Gezien de huidige maatregelen, zijn er ook dit jaar geen kramen bij de supermarkten te zien en zullen ook de bloemenwagens niet door de straten gaan. Het is belangrijk dat de verkoop op een veilige manier gebeurt. Via de website www.bloemenactietwentezangers.nl kunt u rechtstreeks naar de vernieuwde webshop van De Twente Zangers en via deze webshop kunt u uw bestellingen plaatsen. Om ervoor te zorgen dat de planten allemaal op tijd bezorgd kunnen worden, dient uw bestelling uiterlijk op maandag 3 mei binnen te zijn.

Bezorging
De Twente Zangers zullen de planten die u hebt besteld, bij u thuis bezorgen. Dit zal gebeuren op 7 en 8 mei. Voor het bezorgen van de planten in (de omgeving van) Rijssen, worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Voor vragen neem contact op met Jan Willem Baan via 06-24672519 of voorzitter@twentezangers.nl

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 3 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 5 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 9 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 11 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 12 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54