Rijssens hart voor Marianne van Helden van stichting Kimon

RIJSSEN - In de samenleving van Guinee-Bissau (West-Afrika) vormen de gehandicapte kinderen een verborgen probleem. Familie schaamt zich vaak voor een gehandicapt kind en niet zelden wordt het verborgen gehouden of verdwijnen ze.

Stichting Kimon is een christelijke, interkerkelijke zendingsorganisatie, die zich richt op de zorg voor de gehandicapte kinderen wereldwijd. Waar zij werken is helemaal geen hulpverlening op dit gebied. Fysiek en mentaal minderbedeelde kinderen worden geholpen. Ook worden ze bekend gemaakt met het evangelie en de liefde van Christus. Helpt u mee door deze kinderen een warm hart toe te dragen? Er zijn materialen als rolstoelen, spalken, medicijnen, ontwikkelingsmaterialen en bouwgereedschap voor een werkplaats voor dove jongeren nodig.

Rijssens hart
Sinds 2010 richt Marianne van Helden zich op een van de pijlers vanuit het project Jedidja van Kimon. En om haar werk mogelijk te maken, heeft het hometeam van Marianne een overheerlijke actie! Verras uw (groot)moeder(s), of geniet zelf van de speciaal gedecoreerde middelgrote Rijssense speculaasharten à € 7,50. Help Marianne door zo snel mogelijk en uiterlijk zaterdag 1 mei uw bestelling door te geven per e-mail: dickyhaase@kliksafe.nl of per telefoon: 0548-518986. Op zaterdag 8 mei (vóór Moederdag) tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u de lekkernijen betalen en ophalen bij ‘Bakkerij Tijink’. Let op: het ophalen is aan de achterkant van de bakkerij aan de Kroonweide. Heeft u algemene vragen of wilt u Marianne periodiek steunen, mailt u dan naar: marianne.guine.bissau@gmail.com. Hartelijk dank voor uw steun!

Meer berichten
 
Auto zoeker