Afbeelding

De Grote Rijssense Online Koningsdag! Show & Quiz

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN - Het coronavirus beheerst nog steeds het dagelijks leven in Nederland. In overleg met Gemeente Rijssen-Holten en alle betrokken partijen, heeft Oranjevereniging Rijssen besloten ook dit jaar alle activiteiten op en rond Koningsdag te schrappen.

In samenwerking met de vaste partner Lucky The Feel Good Provider organiseert Oranjevereniging Rijssen dit jaar de Grote Rijssense Online Koningsdag! Show & Quiz. Van 20.00 uur tot 23.00 uur worden jong en oud vermaakt met muziek, leuke filmpjes en een quiz. Het bekijken van de show is voor iedereen gratis. Voor het meedoen aan de quiz wordt een kleine bijdrage van € 5,- per persoon gevraagd. Via de website van de Oranjevereniging en social media kunt u een ticket voor de quiz kopen. Er is gezorgd voor mooie prijzen.

Oranjebox
Vooraf is er de mogelijkheid voor het bestellen van een goedgevulde ORANJEBOX. De box kost € 22,50 voor twee personen. Daarnaast is er dit jaar een bijzondere Limited Edition Oranjebitter te verkrijgen voor €10,-. Een Oranjebox met Limited Edition Oranjebitter voor 2 personen samen voor € 30,-. Bestellen kan op www.oranjeverenigingrijssen.nl en via social media.

Fietstocht
Naast de online show & quiz kan er overdag een mooie fietstocht worden gereden. De route is beschikbaar op de site van de Oranjevereniging. Het startpunt zal wederom zijn bij de schitterende Oosterhof.

Tot slot
Het bestuur van de Oranjevereniging wenst iedereen in deze periode alle gezondheid en sterkte toe! Let goed op uzelf maar vergeet ook vooral uw naaste niet!

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 20 minuten geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 4 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 6 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 7 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode gisteren
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41