Afbeelding

Vaarbewijsopleidingen DE KETEL

Algemeen

HOLTEN - Voor watersporters voor wie een Klein Vaarbewijs niet verplicht is gesteld, is het toch verstandig om de cursus te volgen. Net zoals op de weg heeft men ook op het water te maken met allerlei regels en voorschriften. Voor een schip dat sneller kan varen dan 20 kilometer per uur of langer is dan 15 meter, moet men in Nederland als schipper in het bezit zijn van een geldig Klein Vaarbewijs. Als erkend instructeur Klein Vaarbewijs 1 & 2, geeft Hans de Groot al 15 jaar deze cursussen in het Kulturhus te Holten of op uw eigen locatie.

Het klein Vaarbewijs II bestaat uit 2 cursussen: KVB 1 daarmee mag u varen op alle binnenwateren en KVB 2 daarmee mag u varen op alle wateren. Gaat u varen in het buitenland dan is vaak een Klein Vaarbewijs / ICC verplicht. De opleiding wordt gegeven met behulp van een beamerpresentatie, geprojecteerd op een scherm. De presentatie laat u, met behulp van animaties, kennismaken met de gevraagde examenstof. Deze wordt aangevuld met praktische ervaringen zodat de theorie aansluit bij de praktijk.

Marifonie
Voor de bediening van een Marifoon aan boord van een plezierjacht is een bedieningscertificaat verplicht. Op een schip, voorzien van een Marifoon, moet tenminste één persoon aan boord zijn die in het bezit is van het bedieningscertificaat. Met de cursus Marifonie wordt u voorbereid op het officiële examen. Het marifoonexamen wordt afgenomen in Holten. Het examen kunt u ook afleggen als u geen cursus gevolgd heeft. Het aantal cursisten bestaat uit maximaal 10 personen zodat een intensieve persoonlijke begeleiding mogelijk is.

Contactgegevens
Vaarbewijsopleidingen DE KETEL
Hans de Groot
Erve Teeselink 64 Holten
Mob: 06-12404056
Web: www.deketel.info

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 1 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 3 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 17 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 19 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 23 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12