Afbeelding

Wat doet ze doar noe aegenlijk: Connectium

Algemeen

Misschien ben je wel eens langs het pand van Connectium gereden? En vroeg je je af wat doet ze doar noe eagenlijk? 

ICT’ers in hart en nieren

Als je op zoek bent naar een toegankelijk en betrouwbaar ICT bedrijf, dan moet je bij Connectium zijn! Je kunt het zo gek niet bedenken of Connectium doet het wel. Een werkplek in de cloud, serverbeheer, zakelijk internet, telefonie of werkplekbeheer. Bedrijven kunnen gerust hun hele IT bij Connectium neerleggen. 

Argonstraat

Wellicht ken je RV Trading nog wel? Of ‘de jongens van RV’? Zo’n 11 jaar geleden is Ronald Vrijenhoek RV Trading gestart aan de Industrieweg in Rijssen. In 2019 hebben Ronald Vrijenhoek en Sander Broeze de handen ineengeslagen en is RV Trading verder gegaan onder de naam Connectium. Met een team enthousiaste mensen werken zij nu zo’n 2 jaar vanuit het pand aan de Argonstaat 5 in Rijssen. “De verhuizing naar het nieuwe pand, met twee verdiepingen, heeft gezorgd voor meer ruimte, betere faciliteiten en meer groeimogelijkheden”, vertelt Ronald. 


Waar kun je Connectium voor (wakker) bellen?

Eén van de diensten dat Connectium aanbiedt zijn werkplekken in de cloud. Maar wat houdt dat eigenlijk in? Sander legt uit: “Een online werkplek is een eigen computer maar dan in de cloud. Je kunt vanaf iedere pc, tablet of telefoon inloggen waardoor je altijd en overal beschikt over jouw werkplek. Helemaal in deze tijd is dit ideaal.”
Naast een online werkplek kunnen er ook losse clouddiensten worden afgenomen. “Een voorbeeld hiervan is online back-up. ‘s Nachts wordt er van alle data een kopie gemaakt waardoor altijd alles terug gehaald kan worden. Bedrijven hoeven zich dus nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van data”, vertelt Sander.
Connectium biedt niet alleen clouddiensten aan. Ook kun je ze bellen voor het aanleggen van zakelijk internet, camerabeveiliging of het inrichten van werkplekken. Ronald: “Iedere klant is uniek, daardoor is iedere oplossing dat ook. Meegroeien met onze klanten is één van de speerpunten, daarom stemmen we de oplossingen altijd af op de toekomstvisie van de klant.”


Voor ieder wat wils 

Omdat Connectium zo veelzijdig is kunnen zij verschillende type klanten voorzien op IT-gebied. Denk aan een ZZP’er die alleen online e-mail en een domeinnaam nodig heeft of een MKB-bedrijf die met alle medewerkers in de cloud willen werken en hun hele IT willen uitbesteden. 


De koffie staat klaar! 

Benieuwd wat ze bij Connectium nog meer doen? Of wat ze voor je bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@connectium.nl/0548-722045 of neem eens een kijkje op www.connectium.nl of de social media kanalen. 

De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 20 apr, 08:00
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 19 apr, 19:55
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 19 apr, 17:53
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 19 apr, 14:01