Lokaal gezicht van de Hart-Kranten kiest voor elektrische Fiat 500

Linda Espeldoorn, hét gezicht van de lokale Hart-Kranten, heeft onlangs haar nieuwe auto in ontvangst genomen. De gloednieuwe elektrische Fiat 500E werd geleverd door de actieve Fiat-dealer, Ewald Aaltink, uit Nijverdal. Uitgeverij DWF Mediamakers kiest met deze auto heel bewust voor een lokale dealer.

Simpel, compleet en boordevol inhoud. Dat is de nieuwe Fiat 500-serie. Drie niveaus (instap, midden en high), respectievelijk genaamd ACTION, PASSION en ICON, elk met een specifieke productmissie, met het allerbeste op het gebied van technologie, connectiviteit en veiligheid. De auto is bedoeld voor mensen die het leven ten volle beleven en daarom past deze auto dan ook perfect bij de Nijverdalse Espeldoorn. Zij werkt als media-adviseur bij Hart van Hellendoorn-Nijverdal / Hart van Rijssen-Holten.

“Afgelopen najaar werd ik door Ewald Aaltink uitgenodigd voor de voorintroductie van de nieuwe Fiat 500. Tijdens een gezellige avond in klein coronaproof gezelschap, onder het genot van een hapje en drankje, kregen we de auto voor het eerst te zien”, vertelt Linda Espeldoorn. “Naast dat hij er natuurlijk fantastisch uitziet, is hij ook volledig elektrisch. Een zeer competente, Belgische dame heeft ons meegenomen in de wereld van elektrische auto’s. Vele voordelen werden benoemd, maar ook de eventuele nadelen en het anders om te gaan met zo’n auto. ‘Stekkeren’ noemen ze het… Net als je telefoon, als je thuiskomt, direct de stekker er in”, lacht Linda. “Na wat wikken en wegen was ik om. Ik heb een cabrio, geweldig mooi. Een handige laadpaal is geïnstalleerd door eveneens een regionaal bedrijf: Lanova Laadpalen uit Enter. Hierdoor is het laden een fluitje van een cent en kunnen de “brandstof” kosten makkelijk met DWF mediamakers worden verrekend. Naast de fiscale voordelen voor mij en het bedrijf DWF mediamakers is het gewoonweg een heel fijn rijdende en gave auto. Hier ga ik me de komende jaren wel mee vermaken. Ik ben er blij mee!”

Reserveer nu een coronaproof afspraak
De planeet aarde maakt een delicate periode door. Een periode die uniek is in de historie van onze planeet. We zullen allemaal actie moeten ondernemen voor een betere toekomst. Fiat gaat de uitdaging aan met een geheel nieuwe variant van zijn kroonjuweel: de 500. Een elektrische Fiat 500 wel te verstaan. Deze EV heeft het allemaal. Van snelladen, een groot bereik en een iconische stijl. Bekijk de Elektrische Fiat 500 serie online of kom langs in de showroom! Nu vanaf € 24.900,-. Exclusief bij Auto Aaltink rijd jij dit nieuwe model voor het gunstige privé lease tarief vanaf € 375 per maand. Maar let op, alleen geldig zolang de voorraad strekt. Je bent welkom in de showroom van Auto Aaltink aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal, centraal gelegen en makkelijk te bereiken via de A1/A35. Een kopje heerlijke Italiaanse koffie staat natuurlijk klaar.

Voor alle beschikbare auto’s, meer informatie of een online-offerte kun je ook een kijkje nemen op de website: www.ikwileenfiat.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker