Foto: Shutterstock

Gezocht: inwoners met plan!

TWENTE - Wil jij je buurt of omgeving mooier en groener maken? Heb je een idee maar weet je niet goed wat je ermee kan? Neem dan contact op met de 4D-makelaar in jouw regio. Deze kan je helpen om jouw idee uit te voeren.

Samen met het team Sociale Kwaliteit van de Provincie Overijssel organiseren de 4D-makelaars elke maand een spreekuur. Kom maar op met je mooie ideeën en meld je aan! Voorbeelden van initiatieven zijn het ontwikkelen van ontmoetingsplekken die aansluiten op de 1,5 meter samenleving, het gezamenlijk inrichten van openbare ruimte of het organiseren van lokale maatschappelijke, culturele of sport activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan locatietheater, het bereiken van nieuwe doelgroepen voor lokale sportverenigingen of projecten die eenzaamheid voorkomen. Veel van dit soort initiatieven dragen positief bij aan de gemeenschap én er zijn vaak subsidies voor te vinden om deze uit te kunnen voeren. Stimuland kan passend advies geven aan initiatiefnemers.

Online spreekuur
Het eerstvolgende spreekuur is donderdag 6 mei 2021 tussen 09.00 en 14.00 uur. Aanmelden kan per mail of telefonisch: info@stimuland.nl of 06 - 13 48 85 79. Eerst meer informatie? Kijk eens op www.stimuland.nl/4d/

Meer berichten
 
Auto zoeker