Afbeelding
Foto: Shutterstock

Rode Kruis zoekt vrijwilligers collecte

Algemeen

RIJSSEN-HOLTEN - Heb jij in de week van 13 t/m 19 juni wat vrije tijd over? Help dan het Rode Kruis door te collecteren. Dat kan door bij jou in de wijk met een collectebus, op een coronaproof manier, langs de deuren te gaan, maar ook door digitaal te collecteren vanuit je luie stoel.

Het Rode Kruis is in in Rijssen-Holten op zoek naar één collectecoördinator die het geheel aanstuurt, diverse wijkcoördinatoren die een aantal collectanten per wijk aansturen en collectanten die langs de deuren gaan of digitaal willen collecteren voor het goede doel

Doel
Als collectant haal je geld op voor de activiteiten van het Rode Kruis bij jou in de regio. Zo kan het Rode Kruis GGD’s en ziekenhuizen blijven ondersteunen, worden bij evacuaties in Nederland slachtoffers opgevangen en worden voedselpakketten en boodschappenkaarten uitgedeeld aan mensen die dat nodig hebben. Vooral in deze coronatijd wordt er veel ondersteuning van de Rode Kruis-vrijwilligers gevraagd.

Wil jij meer informatie over één van deze functies, neem dan contact op met het Rode Kruis locatie Rijssen! Stuur een mail naar info.rijssen@rodekruis.nl t.a.v. Ruben Ligtenberg

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 3 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 5 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 20 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 21 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 28 mrt, 14:09
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12