Voorjaarsactie BuurtKracht: Fleur gezamenlijk de straat op!

RIJSSEN-HOLTEN - BuurtKracht roept inwoners van Rijssen en Holten op om samen in de tuin of op het balkon in de eigen straat wat kleur te brengen.

In het voorjaar als het zonnetje wat vaker schijnt, krijgen veel mensen ook zin om de tuin of het balkon wat op te fleuren. Van kleur worden de meeste mensen immers blij. BuurtKracht wil hier graag een bijdrage aan leveren, door een tray bloeiende plantjes aan te bieden aan de inwoners die samen met de buren wat kleur in de straat aan willen brengen. In samenwerking met de Welkoop Rijssen kan er per adres kosteloos een tray voorjaarsplanten aangevraagd worden. Aan de eigen tuin kan wat kleur gegeven worden, maar door ook wat plantjes bij de buurvrouw of -man te poten, kan er gezamenlijk genoten worden van kleurrijke, bloeiende bloemen in de straat.

Aanmelden
Tot en met woensdag 19 mei is het mogelijk om aan te melden voor de voorjaarsactie van BuurtKracht, wel geldt op = op. Het aanmeldingsformulier kan worden ingevuld op www.buurtkrachtrijssen-holten.nl. Na 19 mei wordt een bevestigingsmail verstuurd met daarin meer informatie over het afhalen op donderdag 27 mei.

Voor meer informatie over deze, kan er contact opgenomen worden met ViaVie Welzijn: 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker