EHBO zoekt historisch beeld voor jubileum

HOLTEN - Donderdag 1 juli is dit jaar een bijzondere datum voor de EHBO Holten. De vereniging bestaat dan namelijk precies 70 jaar.

De EHBO Holten werd op 1 juli 1951 formeel opgericht. Een gegeven wat men niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Het bestuur kijkt dan ook hoe men hier invulling aan kan geven. De ambitie is om een jubileumboekje te maken met foto’s en verhalen uit de voorgaande jaren. De EHBO roept dan ook iedereen op - zeker ook oud-leden - om eventueel fotomaterialen en leuke verhalen door te sturen. Deze mogen dan naar secretaris@ehbo-holten.nl

Onmisbare EHBO’ers
De EHBO denkt dat er vast wel opmerkelijke verhalen zijn uit het verleden. Immers, de grote oefeningen, lotus-avonden en inzet bij allerlei evenementen verloopt niet altijd vlekkeloos, ondanks het grote professionalisme van de leden. Zonder hen waren en zijn veel activiteiten niet haalbaar; ze zijn onmisbaar in onze gemeenschap. Het bestuur kijkt ook nog naar andere mogelijkheden om stil te staan bij het jubileum, afhankelijk van de RIVM-maatregelen.

Meer berichten
 
Auto zoeker