Afbeelding

EHBO zoekt historisch beeld voor jubileum

Algemeen

HOLTEN - Donderdag 1 juli is dit jaar een bijzondere datum voor de EHBO Holten. De vereniging bestaat dan namelijk precies 70 jaar.

De EHBO Holten werd op 1 juli 1951 formeel opgericht. Een gegeven wat men niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Het bestuur kijkt dan ook hoe men hier invulling aan kan geven. De ambitie is om een jubileumboekje te maken met foto’s en verhalen uit de voorgaande jaren. De EHBO roept dan ook iedereen op - zeker ook oud-leden - om eventueel fotomaterialen en leuke verhalen door te sturen. Deze mogen dan naar secretaris@ehbo-holten.nl

Onmisbare EHBO’ers
De EHBO denkt dat er vast wel opmerkelijke verhalen zijn uit het verleden. Immers, de grote oefeningen, lotus-avonden en inzet bij allerlei evenementen verloopt niet altijd vlekkeloos, ondanks het grote professionalisme van de leden. Zonder hen waren en zijn veel activiteiten niet haalbaar; ze zijn onmisbaar in onze gemeenschap. Het bestuur kijkt ook nog naar andere mogelijkheden om stil te staan bij het jubileum, afhankelijk van de RIVM-maatregelen.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 1 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 3 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 17 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 19 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 23 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12