Landal Sallandse Heuvelrug verwelkomt eerste gasten

HOGE HEXEL - Het nieuwe vakantiepark Landal Sallandse Heuvelrug op de grens van Twente en Salland, ontvangt op 15 juli de eerste gasten. Reserveren is inmiddels mogelijk.

Landal Sallandse Heuvelrug ligt vlakbij Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, midden in de rijke natuur van heide, bossen en glooiende velden met eeuwenoude bomen. Rust, ruimte en natuur staan hier centraal. De grote waterpartij met daaromheen de reeds aangelegde beachlodges hebben al veel gasten getrokken en zijn geschikt gemaakt voor verhuur door Landal GreenParks gedurende de komende zomer. Tijdens de volgende fase wordt het park verrijkt met drie verschillende woningtypen; de 8-persoons familielodge ‘Roerdomp’, het 6-persoons type ‘Pijlstaart’ en de royale 4-persoons ‘Watersnip’. Alle lodges zijn uitgevoerd met grote glaspartijen en openslaande terrasdeuren. De woningen zijn gesitueerd rondom een meer van ruim 3,5 hectare en hebben vrijwel allemaal zicht op het water. Gasten kunnen gebruik maken van de centrale voorzieningen van het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel, dat al ruim veertig jaar een begrip is in Twente.

Ontdekken
De omgeving van Landal Sallandse Heuvelrug leent zich bij uitstek voor wandel- en fietstochten. Op korte afstand liggen idyllische plaatsjes als Delden, Denekamp en Ootmarsum en de vele landgoederen en kastelen zijn een bezoek meer dan waard. De nabijheid van golfcourses, mountainbikeroutes en van Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen maken dit een aantrekkelijke streek voor een afwisselende vakantie met het hele gezin.

Meer berichten