Afbeelding

Inruilactie voor ROEC succesvol

Algemeen

RIJSSEN - Unique Mode in Rijssen heeft ten behoeve van de Rijssense Oost Europacommissie (ROEC) een inruilactie georganiseerd van gebruikte spijkerbroeken.

Mensen konden tegen inlevering van een gebruikte spijkerbroek een nieuwe spijkerbroek kopen met een korting van 20 euro. Deze actie heeft voor de ROEC een mooie opbrengst opgeleverd van zes dozen gebruikte spijkerbroeken. Deze spijkerbroeken worden verstuurd naar mensen in Roemenië, Slowakije en Hongarije. Ook Unique Mode is erg tevreden over de inruilactie, die voor het tweede achtereenvolgende jaar is gehouden. Steyn Eshuis van Unique Mode: “Voor ons is dit niet alleen uit commercieel oogpunt een geslaagde actie. Door de mogelijkheid te bieden de gebruikte kleding in te nemen en ter beschikking te stellen voor een goed doel, dragen we ook bij aan hergebruik van goederen. Het past in onze bedrijfsfilosofie, we streven duurzaamheid zoveel mogelijk na. Door het hergebruik is de cirkel rond.”

Goederen onderweg
Donderdag 27 mei is vanuit Rijssen een hulpgoederentransport vertrokken naar Roemenië. Twee vrijwillige chauffeurs verzorgen het transport met een vrachtauto van transporteur Pultrum uit Rijssen. In de lading bevinden zich naast kleding en schoeisel, ook een grote hoeveelheid incontinentiemateriaal en 22 verpleeghuisbedden. Verder een bedrijfskeuken, beschikbaar gesteld door Tulp Keukens en enkele tientallen douchewanden, beschikbaar gesteld door Van Rijn Products, beide te Rijssen.

Goederen welkom
Particulieren kunnen hun bruikbare goederen wekelijks inbrengen op maandagavond, dinsdag en donderdag aan het adres Bleekstraat 29B. Op dit adres is ook de winkel van de ROEC gevestigd. U vindt hier een keur aan gebruikte kleding, schoeisel, huishoudelijke artikelen en meer. Kijk op: www.roec.nl

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 8 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 14 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55