Foto: Jan Joost

Vanaf nu één sterke huis-aan-huis krant voor Rijssen-Holten

RIJSSEN-HOLTEN – Met ingang van volgende week krijgen de inwoners van Rijssen-Holten niet meer twee maar één krant van DWF Media in de bus.

Rijssen-Holtens Nieuwsblad én Hart van Rijssen-Holten gaan samenwerken om een nóg betere krant te maken voor de lezers in Rijssen-Holten. Deze week verschijnt het Rijssen-Holtens Nieuwsblad voor het laatst, omdat deze krant is overgenomen door DWF Media uit Boekelo die al jaren de Hart-kranten verzorgt in deze gemeente en ook in heel Twente.

Vertrouwd
Door het samenvoegen van de beide kranten, krijgen de lezers volgende week vrijdag een splinternieuwe krant in de bus, die tóch vertrouwd aandoet. Besloten is om met de sterkste titel door te gaan en dat is Hart van Rijssen-Holten. Deze nieuwe krant lijkt aan de buitenkant op het Rijssen-Holtens Nieuwsblad en wat erin staat is al het plaatselijke nieuws dat de inwoners van de gemeente zo graag lezen in Hart van Rijssen-Holten. Ook de familieberichten over rouw- en trouwnieuws krijgen een plaats in de nieuwe krant. Daarnaast blijft de nieuwe Hart van Rijssen-Holten ook het gemeentelijke nieuws van Rijssen-Holten brengen, zodat de burgers geen belangrijke informatie missen.

Logisch
De markt voor het maken van kranten is de laatste jaren steeds meer veranderd. De ruimte voor meer kranten moet steeds beter gebruikt worden. Daarom moet die ruimte ook zo logisch mogelijk gebruikt worden en dat gaat DWF Media doen door van beide krant één blad te maken dat u iedere week op de hoogte houdt van alles wat u belangrijk vindt.

Sterke krant
Door geen energie en papier te verspillen ontstaat een sterke krant. Dat is van groot belang voor de adverteerders om hun producten te promoten, maar ook voor het behoud en verspreiding van heel veel plaatselijke nieuws dat de grote dagbladen niet belangrijk genoeg meer vinden om aan de mensen in de straat door te geven.

Politiek
De sterke kant van de nieuwe Hart van Rijssen-Holten is dat het een krant is die past bij Rijssen-Holten. Dat komt door de plaatselijke columnisten, de berichten over wat de plaatselijke politici voor de burgers doen of juist niet! De nieuwe krant is natuurlijk ook online te lezen op www.hartvanrijssen.nl Hier staan ook de laatst binnengekomen nieuwtjes die niet meer mee konden in de papieren krant.

Levende krant
Vorig jaar is ook “Star Movie” gelanceerd. Met deze app kunnen de lezers de papieren krant laten leven met hun mobiel. Adverteerders laten in beeld en geluid zien wat ze te koop hebben en columnisten lezen hun dialectverhaal voor. Verder zijn social media natuurlijk ook bij ons niet meer weg te denken, waardoor advertenties en nieuws een nóg groter bereik hebben. Kortom: de nieuwe krant is klaar voor de toekomst, samen met de lezers.

Meer berichten
 
Auto zoeker