<p>Inzameling van oud ijzer door Excelsior&#39;31 in samenwerking met handelsonderneming Nijkamp.</p>

Inzameling van oud ijzer door Excelsior'31 in samenwerking met handelsonderneming Nijkamp.

Excelsior’31 zamelt oud ijzer in

RIJSSEN - Zaterdag 10 juli organiseert Excelsior’31 een inzameling van oud ijzer in samenwerking met handelsonderneming Nijkamp uit Rijssen. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Rijssense voetbalclub.

Op 10 juli is het mogelijk om van 09.00 tot 13.00 uur oud ijzer en metalen in te leveren op de parkeerplaats van sportpark De Koerbelt. Er wordt een coronaproof routing uitgezet op de parkeerplaats. Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om zelf naar De Koerbelt te komen om oud ijzer in te leveren, worden er in de week voorafgaand aan zaterdag 10 juli (week 27) ophaalroutes gereden om spullen op te halen bij mensen thuis. Heeft u als particulier of als bedrijf ijzer of metalen die u wilt doneren aan Excelsior’31, dan kunt u dit kenbaar maken bij Wim Bruggink. Hij is te bereiken via 06-24325811 of door te mailen naar info@twentrade.nl.

Wat ingeleverd mag worden
In principe is het mogelijk om alles wat betreft metaal in te leveren. Denk aan een accu’s, wasmachines, drogers, fietsen, computers, laptops, ijzer, lood, koper, RVS, aluminium, electromotoren, kranen, radiatoren, kachels, kabels, gasfornuizen, gereedschap, tuinhekken, zink (dakgoten, gieters en teilen) of auto-, motor- en bromfietsonderdelen. Let op! Het is niet mogelijk om koelkasten, vriezers, tv’s, computerschermen, ijzeren velgen met banden of lithium accu’s (van fietsen en handgereedschap) in te leveren. Twijfelt u of iets geschikt is om in te leveren, neem dan contact op met Wim Bruggink. Mocht u nu al materialen in willen leveren, dan is er de mogelijkheid om uw oud ijzer en metalen in te leveren bij handelsonderneming Nijkamp aan de Celsiusstraat 8. Geef daar dan aan dat u het materiaal doneert aan Excelsior’31.

Meer berichten
 
Auto zoeker