<p>Deelnemers in actie tijdens een vorige puzzelrit van de Rijssense Motor Club.</p>

Deelnemers in actie tijdens een vorige puzzelrit van de Rijssense Motor Club.

R.M.C. organiseert weer puzzelritten

RIJSSEN - Nu de versoepelingen in verband met corona doorgang vinden, heeft R.M.C., de Rijssense Motor Club,  besloten om in het najaar twee puzzelritten te organiseren. 

De twee puzzelritten van R.M.C. zullen worden verreden op op 4 en 25 september 2021, tenzij er weer maatregelen getroffen gaan worden in verband met corona. Wilt u weer meedoen, schrijf dan alvast de datums in uw agenda. Heeft u nog niet meegedaan en lijkt het u wat om mee te doen, schroom niet, u bent van harte welkom.

Twee klassen

De Rijssense Motor Club is een vereniging die al vanaf 1945 puzzelritten organiseert die verreden worden op Koningsdag en op een aantal zaterdagen gedurende het jaar in de gemeente Rijssen-Holten. Er wordt gereden in twee klassen: Sportklasse en Toerklasse. De Sportklasse is voor ervaren deelnemers en de Toerklasse voor minder ervaren deelnemers. Voor deelnemende kinderen is er een leuke zoekwedstrijd.

Online

Meer informatie over de vereniging en de regels rondom de puzzelritten kunt u vinden op: www.rmc-rijssen.nl. R.M.C. is ook te vinden op Facebook onder rmcrijssen. Volg de vereniging en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Meer berichten