Foto:

Kom ook basketballen bij Risne Stars

RIJSSEN - Wil jij sporten in teamverband? Ben jij enthousiast om samen plezier te hebben? Kom dan basketballen bij Risne Stars. Zij leren je graag alle kneepjes van de basketbalsport en hebben nog plek in diverse jeugdteams. Weet je het nog niet zeker? Een keer mee trainen is mogelijk.

Risne Stars trainen elke woensdag in de Reggehal. Er wordt een startende jeugd-instroomgroep tot 12 jaar trainen tussen 17.00 uur en 18.15 uur. Als je de fundamentals beheerst stroom je door in je eigen toekomstige team. Meld je aan via de website van de club, een keer langs komen om te kijken kan natuurlijk ook of train drie keer gratis mee. Als basketballen jouw sport is schrijf je je lekker in bij Risne Stars, een vereniging die al bijna 50 jaar in Rijssen actief is. De club bestaat uit 100% vrijwilligers die samen de club draaiende houden. 

Inloop happening

Noteer vast op de kalander: 4 september is er een geweldige inloop happening onder leiding van oud-international en profbasketballer Henk Pieterse met zijn thema PASS THE PASSION. Er kunnen 100 deelnemers een onvergetelijke basketbaltraining beleven. Deelname is gratis, maar schrijf je snel in via risnestarsactiviteiten@gmail.com

www.risnestars.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker