<p>Gezellige koffie/theemiddagen bij het Kulturhus in Holten en het Parochieel Centrum in Rijssen</p>

Gezellige koffie/theemiddagen bij het Kulturhus in Holten en het Parochieel Centrum in Rijssen

(Foto: Shutterstock)

ViaVie Welzijn organiseert koffie/theemiddagen

RIJSSEN-HOLTEN - Veel activiteiten vanuit ViaVie Welzijn zoals de buurthuiskamers en de eetactiviteiten hebben het laatste jaar stil gelegen in verband met de coronamaatregelen. Aangezien ViaVie Welzijn Rijssen-Holten wel veer waarde hecht aan ontmoeting worden tijdens de zomerperiode een aantal koffie/theemiddagen voor senioren georganiseerd in zowel Rijssen als Holten. 

In Holten wordt de eerste koffie/theemiddag gehouden op donderdagmiddag 22 juli en vervolgens op 29 juli en 5 augustus. U bent van 14.30 uur tot 16.00 uur van harte welkom in zaal 1 van Het Kulturhus. Tijdens deze middagen kunt u in de expositieruimte van het Kulturhus ook de foto-expositie “Oude beroepen en verdwenen winkels in Holten” bezichtigen. In de loop der jaren zijn er in Holten heel wat winkels en oude ambachten verdwenen. Een aantal daarvan is te zien in deze expositie. Zo zijn er bijvoorbeeld beelden te zien van slagerij Kalfsterman, toen gevestigd aan de Dorpsstraat bij het spoorviaduct, van de Sparwinkel, bakkerij Slotman, ’t Slaatje, van de gebroeders Zoetbrood aan de Stationsstraat, van de stratenmakers en nog een aantal meer. Allemaal herinneringen uit vroegere jaren. Voor velen een feest der herkenning, voor anderen een blik in een voorbije tijd. De moeite waard om een kijkje te nemen tijdens deze koffie/theemiddagen.

Rijssen
Ook op dinsdagmiddag 20 juli, 27 juli en 3 augustus van 14.30 uur 16.00 uur zijn er koffie/theemiddagen voor senioren. Deze vinden plaats in Het Parochieel Centrum aan de Rozengaarde 59 in Rijssen. Er is gelegenheid om gezellig een praatje met elkaar te maken onder het genot van een kopje koffie/thee.

Opgeven
U wordt uitgenodigd voor een kopje koffie/ thee en cake, een drankje en een hapje. Kosten bedragen 4,- euro per keer. Om de richtlijnen van het RIVM te kunnen naleven zijn er per middag een maximaal aantal plekken beschikbaar. Vol is vol!  Een medewerker van ViaVie Welzijn zal aanwezig om de gasten te ontvangen. U kunt zich opgeven door te bellen op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur naar het algemene telefoonnummer van ViaVie Welzijn: 0548-362755.

Meer berichten
 
Auto zoeker