Afbeelding

Ted Groot sluit aan bij Ter Steege

Algemeen

RIJSSEN - Een mooie mijlpaal: vanaf 16 juli 2021 is Bouwbedrijf Ted Groot onderdeel van Ter Steege Bouw Vastgoed. Bouwbedrijf Ted Groot is gevestigd in Heerhugowaard. 

Dit Noord-Hollandse bedrijf past goed in de strategie van Ter Steege om landelijke dekking van haar activiteiten te realiseren. Algemeen directeur Hans ter Steege vertelt: “We zijn heel blij met de aanvulling van dit mooie bedrijf op onze organisatie. Bouwbedrijf Ted Groot sluit goed aan bij ons huidige werkveld en ondersteunt onze filosofie van regionale aanwezigheid in combinatie met de kracht van het collectief.”
Afgelopen 40 jaar heeft het bouwbedrijf uit Heerhugowaard veel mooie werken gemaakt en prima resultaat behaald. Na 40 jaar zocht eigenaar Ted Groot naar aansluiting bij een groter bedrijf om daarmee de toekomst van zijn bouwbedrijf te waarborgen.
Ted vertelt: “Wij zijn er erg blij mee dat ons bouwbedrijf toekomstbestendig is. En wat ook belangrijk is dat het vanaf het eerste moment klikte tussen Hans ter Steege en mij. Mijn vrouw Joke en ik kijken met trots terug op wat wij samen met ons personeel hebben gerealiseerd. Zo veel mooie werken en vooral tevreden klanten. Als je van je hobby je werk kan maken met deze resultaten mag je alleen maar dankbaar zijn. En dat zijn we ook. Vanaf deze plek bedanken Joke en ik iedereen voor de mooie samenwerking in de afgelopen 40 jaar.”
Momenteel wordt het bedrijf aangestuurd door Peter Konijn. Samen met het team van 15 medewerkers geeft Peter verder vorm en inhoud aan het bouwbedrijf onder de vlag van Ter Steege.

Mooie brug voor samenwerking
Het project Hugo’s tuin, een van de projecten van Ter Steege, ligt op steenworpafstand van de bedrijfslocatie van Bouwbedrijf Ted Groot. De locatie van het project en het bedrijf van Ted Groot vormen zo een mooie brug voor de samenwerking.

Afbeelding
Jaarlijkse kerstmarkt bij de Mensingboerderij 12 uur geleden
Afbeelding
Koor Jong van Hart geeft twee concerten 18 uur geleden
Afbeelding
Aan de wandel na de kerstdagen 22 uur geleden
Afbeelding
'Op een dag lees ik voor uit mijn eigen boek' 8 dec., 19:52
Afbeelding
s.v. Rijssen boekt in eigen huis zege op Hardenberg '85 8 dec., 17:52
Afbeelding
Rotaryclub zamelt 7000 euro in voor 't Leijerweerd 8 dec., 11:51
Afbeelding
Adventszangavond 8 dec., 10:02
Afbeelding
Holtens station weer bij de tijd 8 dec., 07:56