Voor een vrijwillige bijdrage 10 zonnebloemen plukken; u geniet van de prachtige bloemen en steunt met uw bijdrage ook inlooppunt De Open Deur.
Voor een vrijwillige bijdrage 10 zonnebloemen plukken; u geniet van de prachtige bloemen en steunt met uw bijdrage ook inlooppunt De Open Deur.

Plukfeest: zonnebloemen plukken langs bietenveld

Algemeen

RIJSSEN - Een rand zonnebloemen langs het bietenveld en dan de mensen laten plukken voor een goed doel. Dat was het idee van Erik Wessels. En ja, als dan je vrouw als vrijwilliger bij de Open Deur werkt, is de link snel gelegd. Zo gezegd, zo gedaan. 

De komende tijd gaat het druk worden aan de Elsenerveldweg 8. Voor een vrijwillige bijdrage, mogen er maar liefst 10 zonnebloemen geplukt worden. Natuurlijk hoopt De Open Deur dat er een heleboel plukkers komen en dat er royaal gegeven wordt. Er liggen mesjes bij, en ook staat er een kastje om uw gift in te deponeren. Rijssen is een vrijgevig volk, wat graag aan goede doelen geeft. Dat hebben de vrijwilligers van de Open Deur echt mogen ervaren.

Opbrengst
Iedereen is van harte uitgenodigd om te plukken. U krijgt een prachtige bos zonnebloemen en met de opbrengst kunnen de vrijwilligers van de Open Deur weer een heleboel bezoekers verwennen. Voor rechtstreekse donaties aan  het Inlooppunt De Open Deur gaat u naar hun website. www.inlooppuntdeopendeur.nl

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 4 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 6 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 8 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 9 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 11 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08