Foto:

Boeklancering Tukkerspotten op zaterdag 24 juli via Facebook en YouTube

RIJSSEN - Tukkerspotten, het nieuwe boek van onze columnschrijver Martin ter Denge, komt aanstaande zaterdag uit. Om dat te vieren, presenteert Ter Denge samen met uitgever Paul Abels van AFdH Uitgevers een gratis toegankelijk online live-event op zaterdag 24 juli.

Op diezelfde datum zou eerst een feestelijke bijeenkomst bij Kasteel De Oosterhof plaatsvinden, maar dat kon wegens veranderende coronamaatregelen op het laatste moment niet doorgaan. De boeken zijn echter wel al vanaf 24 juli beschikbaar. 

Om het toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan, werd besloten het boek online te presenteren. Via Facebook en YouTube gaan schrijver en uitgever in gesprek over Tukkerspotten en draagt Ter Denge voor uit eigen werk. 

Gratis gesigneerd exemplaar onder FB-aanmeldingen

Via de link naar het Facebook-event op Ter Denges eigen website kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor het Live Event. Onder de aanmeldingen bieden Abels en Ter Denge een gratis gesigneerd exemplaar aan. Voor diegenen zonder Facebook is er ook een YouTube-livestream beschikbaar.

Over Tukkerspotten

Tukkerspotten is volgens Ter Denge een ontdekkingstocht naar de ziel van de Twentenaar, gecatalogiseerd op alfabetische volgorde. Van de A van Accent en de B van Beunen tot de Z van Zwijgen. Herkenbaar en soms hilarisch voor de Tukker zelf, verhelderend voor diegenen die ermee moeten samenleven. “Een boek dat in iedere Twentse boekenkast thuishoort.”

Meer informatie over het evenement is te vinden op Ter Denges eigen site:
https://martinterdenge.nl/online-boekpresentatie-tukkerspotten/ 

Meer berichten
 
Auto zoeker