Afbeelding

Schaakclub Rijssen start seizoen op 26 augustus

Algemeen

RIJSSEN - De Schaakclub Rijssen begint op 26 augustus, zowel jeugd als senioren, aan het seizoen 2021-2022. Zoals bekend moest het afgelopen seizoen vanwege corona al begin oktober noodgedwongen worden afgebroken. En hoewel nog niet alle maatregelen zijn afgeschaft, kan de vertrouwde clubavond in ‘t Honk op een verantwoorde wijze worden opgestart.

Voor de jeugd zal de eerste avond in het teken staan van het welkom heten, kennismaking met nieuwe jeugdleden, inventariseren wie op welk niveau schaakles dient te krijgen, wie de lesgevers zijn, maar ook al een partijtje schaken natuurlijk. De jeugd begint om 18.30 uur en zal ongeveer 19.45 uur klaar zijn. De jeugdleider is ook dit seizoen Sander Koster. Voor nadere informatie is hij bereikbaar op 06-31997504 of jeugdleider@schaakclubrijssen.nl. 

Net als bij de jeugd kan de club bij de senioren ook enkele nieuwe (oud)leden verwelkomen. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt niet begonnen met een ledenvergadering of een “alternatief” schaaktoernooi, maar staat gelijk de eerste ronde van de onderlinge competitie op het programma. De wedstrijdleider is nog steeds Jan Smit, hij is te bereiken via 06-21262178 of wedstrijdleider@schaakclubrijssen.nl.

Geïnteresseerden in de Schaakclub Rijssen kunnen met vragen ook terecht bij de voorzitter, Jan Brinkman: 06-13412458 of voorzitter@schaakclubrijssen.nl. Of kijk op de website www.schaakclubrijssen.nl.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 3 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 5 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 9 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 11 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 12 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54