Restanten 3-daagse in koopcentrum Rijssen

RIJSSEN – Het is weer zover, de halfjaarlijkse Restantenmarkt gaat weer plaatsvinden. Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus vindt u weer de mooiste koopjes in dé Modestad van Twente. Elk seizoen opnieuw trekt de Restantenmarkt veel mensen. Niet alleen vanuit Rijssen zelf, maar zelfs vanuit ver buiten de regio. Niet vreemd, want Rijssen heeft een zeer gevarieerd winkelaanbod. 

Mooie winkels met topmerken bieden tijdens deze dagen de laatste seizoens-restanten en opruimingsartikelen aan tegen zeer scherpe prijzen. Net als vorig jaar zijn er 3 Restantendagen, zodat bezoekers zoveel mogelijk gespreid kunnen worden. In verband met de eisen van de gemeente zullen er in het straatbeeld minder kramen te vinden zijn. Maar niet getreurd, in de winkels zijn er allerlei acties en enorme kortingen te vinden. 

Tijdens de Restantenmarkt zijn op donderdag 26 augustus de winkels geopend van 9.30 tot 21.00 uur, op vrijdag 27 augustus van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag 28 augustus van 9.30 tot 17.00 uur. Op zaterdag zal eveneens de weekmarkt gehouden worden. Op het Europaplein en Walstraat is er ook kermis.

Toe aan een pauze of even nagenieten van het Sale shoppen? De horecagelegenheden en terrassen zijn geopend en u bent van harte welkom om lekker te borrelen of een hapje te eten. 

Op veel plekken in het centrum is parkeren de hele dag, maar houdt wel rekening met de blauwe zone waar u maximaal 1,5 uur gratis mag parkeren.

Meer berichten