Debuutsingle Sabine

HOLTEN - Donderdag 26 augustus was een bijzondere dag voor Sabine Gerrits uit Holten. Het was de dag van de release van haar debuutsingle Door de wolken kwam de zon. “Een nummer dat precies bij mij past”, aldus Sabine. Zelf heeft ze ook een mindere periode in haar leven gekend, maar nu lacht het geluk haar weer toe.

Zingen en muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Sabine. Als kind zong ze al met haar moeder en al op achtjarige leeftijd werd ze benaderd voor het programma Ministars door de Tros. Tijdens haar schooltijd, studie en haar werk als docent is Sabine altijd blijven zingen. Ook als zangeres van bands. Zo zong ze bij de regionaal bekende band Reflex uit Wilp, de coverband Back4More, Alpha Showband, later Alphalive, en de coverband Amici. Sabine bleek uitermate goed uit de voeten te kunnen met het Duitstalige schlagerrepertoire en ze trad steeds vaker als soloartiest op in Nederland én in Duitsland.
Na de release van haar Nederlandstalige debuutsingle zullen we alleen nog maar meer van haar gaan horen. Door de wolken kwam de zon is een bijzonder up-tempo dansnummer met een hoog Duits schlagergehalte dat is geschreven door Edwin van Hoevelaak. De bijbehorende videoclip is opgenomen op Mallorca en is te zien via YouTube.
Ga voor meer informatie over Sabine en voor boekingen naar www.sabinegerrits.com.

Meer berichten