<p>Deelnemers aan de Mindful wandel- en hardloopcursussen kunnen kiezen uit wandelen of hardlopen en worden ingedeeld in een groep voor beginners of gevorderden.</p>

Deelnemers aan de Mindful wandel- en hardloopcursussen kunnen kiezen uit wandelen of hardlopen en worden ingedeeld in een groep voor beginners of gevorderden.

Dare! start met Mindful wandel- en hardloopcursussen in Enter

ENTER - Ina Mennegat van Dare! start in september met nieuwe, zogeheten ‘mindful’ wandel- en hardloopcursussen. De hardloopcursussen beginnen op 1 en 12 september en de wandelcursus op 3 september. De cursussen duren 5 weken en starten vanaf De Waarf in Enter. De kosten bedragen 95 euro voor vijf trainingen van anderhalf uur.

Mennegat: “Deze manier van wandelen of hardlopen is een combinatie van inspanning en ontspanning. Door ‘mindful’ te bewegen leer je beter te ademen, waardoor je makkelijker en beter loopt. Het doel van deze methode is de deelnemers meer energie en minder stress te laten ervaren. Een cursus duurt zo’n anderhalf uur, waarin aandacht wordt besteed aan looptechniek, beleving, ademhaling, oefeningen, warming-up en coolingdown. Alle deelnemers ontvangen bovendien een bodyscan, die de lichamelijke gezondheid in beeld brengt.

Ina benadrukt: ”Dit is het goede moment om te starten met mindful beweging. Tijdens deze gekke tijden en net na de zomer hebben veel mensen behoefte aan wat extra beweging en aandacht voor het lichaam. De trainingen zijn laagdrempelig. Geen zweverig gedoe, maar op een plezierige manier meer energie opdoen!”

Meer informatie: www.darebeweegt.nl/maakt/mindful-run-enter/ of ina@darebeweegt.nl, bericht sturen mag ook 06-23920984.

Meer berichten
 
Auto zoeker