<p>Scoutinggebouw St Jorisborch, het honk voor de scouts van B.E. St. Joris.</p>

Scoutinggebouw St Jorisborch, het honk voor de scouts van B.E. St. Joris.

Avonturenmiddag op zaterdag 16 oktober

HOLTEN - De Scoutingvereniging B.E. St. Joris Overijssel is een scoutingvereniging voor jongeren met een beperking in de leeftijd van 8 tot 35 jaar. Deze groep heeft haar honk in het scoutinggebouw St Jorisborch Liezenweg 9 In Holten. De vereniging wil jongeren met een beperking uitnodigen, aanmoedigen en grenzen verleggen, maar altijd kijkend naar het kind. Lol en ontspanning ontbreken zeker niet.

Maandelijks komen de scouts bij elkaar voor een scoutingweekend met overnachting in de geheel aangepaste blokhut St Jorisborch. In de zomer is er een kampweek. Vanwege corona was het tijdelijk niet mogelijk. Momenteel is weer ruimte voor jongeren met een beperking in de leeftijd 8 tot 14 jaar. Om jongeren kennis te kunnen laten maken met de organisatie organiseert de scoutingvereniging vrijblijvend een Avonturenmiddag op 16 oktober. Het belooft een avontuurlijke middag te worden met onder meer boogschieten, geocachen (schat zoeken met GPS), bouwen met bamboe en op kampvuur broodjes bakken. Om mee te doen moet je je wel opgeven. Zie hiervoor www.bestjorisoverijssel.nl. 

Naast nieuwe leden zijn ook vrijwilligers van harte welkom. Neem geheel vrijblijvend een kijkje op één van de weekendbijeenkomsten of voor een gesprek over de mogelijkheden.

www.bestjorisoverijssel.nl

Meer berichten