Lunches voor senioren in Rijssen en in Holten

RIJSSEN/HOLTEN - ViaVie Welzijn Rijssen-Holten organiseert in de week van de ontmoeting, 30 september tot en met 7 oktober, lunches voor senioren in zowel Rijssen als Holten. 

De lunchactiviteiten vinden plaats in Rijssen bij Brasserie UIT en in Holten bij de Pannekoekenbakker op woensdag 6 oktober aanstaande, aanvang is 12.30 uur. Bij Brasserie UIT bestaat de lunch uit goed gevulde soep, hartige quiche, diverse belegde broodjes, handfruit en koffie/thee, kosten per persoon € 14,50. Bij de Pannekoekenbakker bestaat het luncharrangement uit soep, pannenkoek, koffie/thee en een ijsje, kosten per persoon € 15,00.

Deelname

Deelnemen aan de lunch is alleen mogelijk met een QR code (digitale of papieren versie) van vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag. De QR code zal bij de ingang worden gecheckt.

Opgeven voor de lunch in Rijssen of Holten kan telefonisch voor 4 oktober bij ViaVie Welzijn, telefoonnummer 0548-362755. Wees er snel bij, want vol is vol! Het adres van de Pannekoekenbakker is Smidsbelt 7, 7451 BH Holten en van Brasserie Uit is Schild 4, 7461 DD Rijssen. 

Meer berichten
 
Auto zoeker