<p>Dit schilderij van Ine Maats is te bewonderen in de maand oktober tijdens de EtalageKunstRoute 2021. Kunstwerken zijn te zien in de etalages en in het Kulturhus.&nbsp;</p>

Dit schilderij van Ine Maats is te bewonderen in de maand oktober tijdens de EtalageKunstRoute 2021. Kunstwerken zijn te zien in de etalages en in het Kulturhus. 

EtalageKunstRoute is weer van start gegaan in Holten

HOLTEN - De Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) houdt voor de twaalfde keer de EtalageKunstRoute in Holten. Kunstwerken van de leden van de VHBK worden tot en met zaterdag 30 oktober getoond in de etalages van 31 Holtense ondernemingen en in de expositieruimtes van het Kulturhus.

De EtalageKunstRoute 2021 eindigt op zaterdag 30 oktober. Tot en met die dag kunnen de kunstwerken bewonderd worden. Ook kunnen nog tot en met 30 oktober in het Kulturhus loten gekocht worden waarmee prachtige kunstwerken gewonnen kunnen worden. Vanwege beperkte openstelling van de balie van het Kulturhus, kan dat alleen bij de suppoost van de VHBK, op maandag tot en met vrijdag tussen 14.00 en 17.00 uur en zaterdag tussen 13.00 en 15.00 uur. De prijzen worden bij de winnaars thuisbezorgd. De loten kosten slechts 1,- euro per stuk en voor 5,- euro krijgt men zes loten. Op de loten kan aangegeven worden welk kunstwerk men graag zou willen winnen. Ook kan een prijs gewonnen worden met een puzzelroute.

Routekaarten van de EtalageKunstRoute en een puzzelformulier zijn gratis verkrijgbaar in het Kulturhus bij de expositie op de benedenverdieping (Kunstplaza) en in de Nagelhoutzaal.

Meer berichten
 
Auto zoeker