<p>Leonard Seeleman staat garant voor weer een mooie, inspirerende avond in de Schildkerk komende week. U bent van harte welkom om mee te komen zingen!</p>

Leonard Seeleman staat garant voor weer een mooie, inspirerende avond in de Schildkerk komende week. U bent van harte welkom om mee te komen zingen!

Samenzang in de Schildkerk

RIJSSEN - Op zaterdag 9 oktober zal er een samenzang avond gehouden worden in de Schildkerk onder leiding van organist/pianist Leonard Seeleman. 

Vanaf zijn achtste levensjaar volgde hij piano- en orgellessen. Ter voorbereiding op zijn conservatoriumstudie kreeg hij les van John Propitius. Sinds 2017 studeert Leonard orgel aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Jos van der Kooij en piano bij Willem Voogd. Daarnaast is hij afgestudeerd bestuurskundige aan de Universiteit Leiden. Van 2017 tot en met 2019 was Leonard vaste begeleider van de cantorij in de Westerkerk te Amsterdam. Hier was hij van 2017 tot en met 2020 ook vervangend organist. Op dit moment is Leonard organist van de Protestantse Gemeente te Oegstgeest. Verder is hij als organist en pianist nog verbonden aan een tweetal gemeenten en begeleider van diverse koren.

Op 9 oktober staan er diverse bekende psalmen en gezangen op het programma rond het thema ‘Genade zo oneindig groot’. Daarnaast zal Seeleman twee orgelsolo’s ten gehore brengen. Het belooft dus weer een gezellige en bovenal inspirerende avond te worden. De avond begint om 19.30. De toegang is gratis, collecte aan de uitgang. U dient wel te beschikken over een geldig corona-toegangsbewijs.

Meer berichten
 
Auto zoeker