Afbeelding

Dik en Pier maken muziek

Algemeen

ENTER/WIERDEN - De Culturele Raad Wierden heeft zoals elk jaar in de herfstvakantie, een prachtige kindervoorstelling georganiseerd: Dik en Pier, voor de kinderen van ongeveer 4 tot en met 9 jaar. Het is een voorstelling gespeeld door Dick Dijkman en Pyr Tilma.

Muzikaal hebben Dik & Pier het werk van Tom Waits als basis genomen. Tekstueel hebben zij zich laten inspireren door de prachtige kindergedichtenbundels van Theo Olthuis. 

Dik en Pier zijn beste vrienden en wonen bij elkaar in de straat. Ze zijn altijd samen. Ze kletsen, spelen en lachen. Dik stelt Pier gerust als hij bang is in het donker. Pier troost Dik als hij verdrietig is dat zijn hondje er niet meer is. En elke dag maken Dik en Pier muziek. Ze zingen uit volle borst en spelen daarbij op muziekinstrumenten. Telkens als het lekker gaat komt de boze buurman klagen en roept dat het stil moet zijn.

Deze voorstelling is op woensdag 20 oktober om 14.00 uur bij basisschool De Talenter aan de Margrietlaan 1 in Enter en duurt ongeveer 50 minuten. Kaarten kunnen vanaf twee weken voor de voorstelling worden gekocht bij Primera in Enter en Reterink in Wierden. De kaarten kosten 3,50 euro per stuk.

!
Afbeelding
BlesSing in de H. Dionysius 21 uur geleden
Afbeelding
Pop-upwinkel Santa’s Snacks & More 23 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 7 dec, 12:31
Afbeelding
Kom luisteren naar het kerstkoor van Amazing 7 dec, 08:54
Afbeelding
Ook in 2023 gaat TODA op pad voor Kerstbomenactie 6 dec, 20:07
Afbeelding
Kaarsenceremonie op de Canadese begraafplaats 6 dec, 18:04
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 6 dec, 15:09
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 6 dec, 13:42