Wim Bax komt vertellen

HOLTEN - Stichting Kunst & Cultuur heeft auteur Wim Bax uitgenodigd om te komen vertellen over zijn debuutroman ‘Hou het stil’. Op 24 oktober gaat dit plaatsvinden in het Kulturhus in Holten.

Auteur Wim Bax (1971) studeerde af aan de Theaterschool en werkt als (scenario)schrijver en acteur. Hij groeide op aan de rand van de Holterberg. Van zijn debuutroman ‘Hou het stil’ zijn in Holten meer dan honderd exemplaren verkocht. Niet zo gek, als je bedenkt dat het verhaal van de bovennatuurlijke thriller zijn oorsprong vond op de Sallandse Heuvelrug. ‘Eén ding kunnen we alvast beloven: na deze avond wandel je met andere ogen door het bos’, aldus de organisatie.

De lezing begint op 24 oktober om 20.00 uur. Tickets zijn online te bestellen via www.kulturhusholten.nl en te koop aan de infobalie van het Kulturhus (alleen met pinbetaling). Entree bedraagt 12,50 euro (incl. koffie of thee vooraf) en voor donateurs van de Stichting Kunst & Cultuur 10,- euro. Na afloop van de lezing zijn gesigneerde exemplaren van ‘Hou het stil’ te koop. Betaling is alleen mogelijk per pin. 

Natuurlijk worden de regels van het RIVM nageleefd. Deze staan op de website van het Kulturhus onder het kopje CoronaToegangsbewijs.

www.kulturhusholten.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker