<p>Ook online kunnen gezondheidszaken geregeld worden.</p>

Ook online kunnen gezondheidszaken geregeld worden.

(Foto: Bart van der Putten)

Gezondheidszaken online regelen

RIJSSEN -  Een deel van de zaken die geregeld moeten worden rondom gezondheid zijn online te regelen. Online is bijvoorbeeld het eigen zorgdossier in te zien en voor een afspraak maken met een zorgverlener zijn online ook mogelijkheden beschikbaar. Op maandag 25 oktober is hierover in Bibliotheek Rijssen een workshop.

Voor wie vragen heeft over het online regelen van gezondheidszaken en voor iedereen die graag wil weten hoe het werkt, kan meedoen met de workshop. Tijdens de workshop komt onder meer het digitaal maken van een afspraak en het inloggen in een patiëntenportaal aan bod. Ook wordt gekeken naar betrouwbare apps op gezondheidsgebied voor smartphone en tablet.

De workshop is op maandag 25 oktober vanaf 19.30 uur in Bibliotheek Rijssen. Meedoen is gratis en lidmaatschap van de bibliotheek is niet noodzakelijk. Enige ervaring met smartphone, computer en/of tablet is wel handig. Aanmelden kan bij de balie in de Bibliotheek, via de agenda op de website of door te bellen naar 0548-513431.

Meer berichten
 
Auto zoeker