<p>De zaal in de Bolder (Eltheto) was vol met luisteraars en meezingers tijdens het eerste optreden van het Interkerkelijk koor Jong van Hart.</p>

De zaal in de Bolder (Eltheto) was vol met luisteraars en meezingers tijdens het eerste optreden van het Interkerkelijk koor Jong van Hart.

‘Een sfeervolle avond met prachtige liederen’

RIJSSEN - Na een lange stille periode in het ‘zangersleven’ was het een verademing voor het interkerkelijk koor Jong van Hart uit Rijssen om weer een koor- en samenzangavond te hebben. Het eerste optreden zit er inmiddels weer op. In een volle zaal in de Bolder (Eltheto) werd dinsdagavond een afwisselend programma afgewerkt.

Het koor zong bekende liederen zoals: ‘Jezus, ik wil komen’ en ‘Heer wij komen voor Uw troon’ waarin de herenpartij benadrukt werd. Maar ook de meer onbekende liederen met aan het eind: Herr, bleibe bei uns, dat zelfs in canon werd gezongen, kwamen goed tot hun recht. De toehoorders konden niet alleen toehoorders blijven maar werden, naast samenzang, ook steeds gevraagd een couplet of refrein van een lied mee te zingen en dat werd van harte opgevolgd. “De gedichten die enkele dames van het koor uitgezocht hadden en het klokkenspel tijdens de samenzang, werden ook erg gewaardeerd. Het was een sfeervolle avond met prachtige liederen. Maar ook nu weer, doen wij vanuit ons koor de oproep: Iedereen die met ons mee wil zingen is van harte welkom”, aldus Gerrit Jan en Fenny Rozendom die het koor met veel plezier begeleiden. Neem contact op, telefoonnummer 06-53911034.

Meer berichten