Jeugd Blauw Wit ‘66 komt langs

Na een jaar van afwezigheid, wordt dit jaar weer de koekactie voor én door de jeugd van Blauw Wit ‘66 gehouden. Op vrijdag 29 oktober gaat de jeugd op pad om koeken in Holten te verkopen.

HOLTEN - Op vrijdag 29 oktober zullen vanaf 17.30 uur de jeugdspelers van Blauw Wit ’66 langs de deuren gaan in Holten voor de jaarlijkse koekverkoop. De gehele opbrengst zal naar de jeugd gaan. Dit wordt onder andere gebruikt voor de zaaltoernooien in de winter, voetbalmaterialen en leuke activiteiten. 

De koeken kosten 3,- euro per stuk. Zorg voor voldoende kleingeld in huis of maak voor betaling van de koeken gebruikt van een QR-code. Wederom zijn de koeken dit jaar mede mogelijk gemaakt door Echte Bakker Nijkamp. Wie verzekerd wil zijn van één of meerdere koeken kan een reservering plaatsen. Bel daarvoor met telefoonnummer 0630634860. De gereserveerde koeken worden apart gehouden en kunnen vrijdag tussen 17.30 en 20.00 uur of zaterdag 30 oktober bij de club aan de Dorperdijk 3 opgehaald en betaald worden.

Meer berichten
 
Auto zoeker