Afbeelding

CECIL Store een begrip in Rijssen

Algemeen

CECIL heeft haar deuren op 1 november 2001 geopend aan de Haarstraat. Op 1 november 2021 bestaat CECIL store Rijssen 20 jaar. Al 20 jaar een begrip in Rijssen.

RIJSSEN - Monique en Antoinette zijn er vanaf het begin bij en al lang niet meer weg te denken. “Nog steeds werk ik met heel veel plezier in deze mooie winkel”, aldus Monique Freriksen, verkoopmedewerkster. “Na twintig jaar is het nog elke dag een feestje om hier te mogen werken. De contacten met klanten blijven altijd leuk en ik heb er al aardig wat opgebouwd.” Zo beaamt Antoinette Kuipers ook: “Elke dag is anders, klanten hebben soms ook behoefte aan een praatje en daar maken wij ook graag tijd voor vrij, met een gezellig kopje koffie.”

De winkel die in februari 2020 helemaal is vernieuwd heeft een warme uitstraling en dat op ruim 100 m2 winkeloppervlak, daardoor heeft de klant ruime keuze uit een uitgebreid assortiment damesmode met mooie ontwerpen en een onvervalste liefde voor detail. Dat uit zich onder meer in iedere maand ‘up to date’ fashion, want er zijn maar liefst 12 collecties per jaar!

“Inmiddels heb ik de winkel alweer 5 jaar”, aldus Herma Stoel. “Maandag 1 november maken we er dan ook een gezellige feestelijke dag van, hierbij nodigen we u van harte uit aan de Haarstraat 38. De koffie met wat lekkers staat voor u klaar, evenals ons team enthousiaste medewerkers Monique, Antoinette en Joyce. Ook geven we deze dag de klant een leuke korting van 20 procent om het extra feestelijk te maken.”

“Bij CECIL staat, klantvriendelijk, servicegericht en eerlijk verkoopadvies op nummer één. En daardoor heb je dan ook de perfecte voorwaarden om juist bij ons in de CECIL Store Rijssen te slagen.” CECIL Store Rijssen is te vinden aan de Haarstraat 38 in Rijssen. Om de winkel digitaal te beleven, ga naar

www.dameskledingzaak.nl

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 6 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 8 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 12 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 14 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 18 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43