Start 10km SansOnlineCrossloop 2019
Start 10km SansOnlineCrossloop 2019 Foto: eigen foto

SansOnline-crossloop gaat door

Algemeen

Rijssen staat zaterdag 13 november weer in het teken van de Sans-Online-crossloop. Deze wedstrijd rondom het mooie bosgebied van de Rijsserberg is onderdeel van het ZorgSaam-SNS-crosscircuit. De organisatie is trots dat het evenement door gaat! Er mag en kan weer gelopen worden.

RIJSSEN - De organisatie heeft vanwege Covid-19 op enkele punten veranderingen moeten doorvoeren, maar dat mag de pret zeker niet drukken. De afgelopen periode heeft de organisatie van de SansOnline-crossloop overlegd hoe ze invulling kan geven aan de crossloop. Positiviteit overheerst bij de AV Rijssen! 

Geen na-inschrijving

Naar aanleiding van de persconferentie heeft de organisatie het besluit genomen om géén na-inschrijving op de dag zelf te hebben. De reden hiervan is om zoveel mogelijk doorstroming te hebben op het evenemententerrein. De voorinschrijving blijft open tot vrijdag 12 november, 18.00 uur. Daarna is inschrijven NIET meer mogelijk. Het startnummer zal dan op zaterdag 13 november voor de start van de desbetreffende afstand opgehaald kunnen worden op de atletiekbaan van AV-Rijssen.

Rijsserberg

De SansOnline-crossloop is een loopparcours in de omgeving van de Rijsserberg. De afstanden variëren van 1,5 km tot 10 km, voor iedereen een passende uitdaging. Zo kan iedereen meedoen: jong en oud, beginners en ervaren lopers, wedstrijdlopers en recreanten. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 4 ronden, met doorkomsten op de atletiek baan. In 2019 stonden er ruim 500 lopers aan de start, ben je er zaterdag ook bij?

Ook aan de veiligheid is gedacht. 

De parcoursbouwers hebben het gehele parcours weer bladvrij gemaakt, zodat u kunt zien waar u loopt. Dankzij verschillende sponsoren hebben wij de inschrijfkosten weer laag kunnen houden. Ook krijgen alle deelnemers van 1,5 km een medaille. De overige deelnemers krijgen als aandenken een goodiebag! 

Coronamaatregelen

Houd voor het laatste nieuws de social media kanalen in de gaten! Wel vraagt de organisatie aan iedereen om zoveel mogelijk afstand tot elkaar te bewaren. Publiek is ook welkom, maar verspreid je zoveel mogelijk over het terrein. Er vindt gewoon een massa start plaats, dus deelnemers hoeven niet in verschillende tijdzones te starten. Het is dus gewoon en échte wedstrijd. Dit is ook het meest eerlijk om uiteindelijk een uitslag op te maken voor de deelnemers die meedoen aan het ZorgSaam-SNS-crosscircuit.

Afstanden: 1,5 km – 2,5 km – 5 km en 10 km.
Locatie: Atletiekbaan AV Rijssen.
Eerste starttijd: 13.00uur.

Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 14 uur geleden
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 17 uur geleden
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 23 uur geleden
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 23 uur geleden
Philip Dröge is historicus, columnist en journalist.
Philip Dröge over een vergeten stukje van de Nederlandse taal 27 mrt, 10:00
Afbeelding
Koffie en Klets in De Bron in Enter 27 mrt, 08:06
Afbeelding
De Welle sluit sportinstuif-seizoen af met springfestijn 26 mrt, 17:58
Afbeelding
Informatieve fietstocht over de bevrijding Holten-Haarle 26 mrt, 14:12