Afbeelding
Foto: RIKKERT HARINK

Open zaterdag bij tien locaties ROC van Twente

Algemeen

ROC van Twente houdt op 20 november een ‘open zaterdag’ voor leerlingen die dit schooljaar hun studie kiezen én voor volwassenen die nog dit studiejaar (in februari) willen starten met een opleiding. De open zaterdag is van 10.00 tot 14.00 uur.

TWENTE - “De arbeidsmarkt is volop in beweging. Het wordt steeds belangrijker jezelf te ontwikkelen en te blijven leren. ROC van Twente kan daar als dé beroepsopleider van Twente als geen ander bij helpen”, aldus de opleider. Tijdens de open zaterdag kunnen leerlingen op tien locaties terecht. Volwassenen kunnen met al hun opleidingsvragen terecht op het speciaal ingerichte plein voor leren en werken in de Gieterij in Hengelo. Sennaz (46), Bjorn (43), Jurre (46) en Jacoline (32) vertellen hoe zij een stap in hun carrière hebben gemaakt. 

Leerlingen

“Wie wil je worden? Een vraag die een leerling uit het voortgezet onderwijs zichzelf waarschijnlijk ook wel eens stelt. Of misschien ook wel helemaal niet. Hoe dan ook, zaterdag 20 november krijgen ze tijdens de open dag alle hulp bij het zoeken van een antwoord.” Emma, Job, Jelle, Lovell en Ramon zijn vijf studenten die op dit moment een opleiding volgen bij ROC van Twente. Zij hebben allemaal hun eigen verhaal en allemaal stilgestaan bij dezelfde vraag. Hun verhalen zijn te lezen op de website van ROC van Twente.

Tijdens de open dag kunnen leerlingen uit het voortgezet onderwijs vragen stellen, testjes doen en actief aan de slag. Docenten en studenten laten graag zien wat er zo leuk is aan de opleidingen. Er is ook gelegenheid om sfeer te proeven op de plek waar straks als student de eerste stappen worden gezet.

Verhalen lezen? Aanmelden? www.rocvantwente.nl/opendagen 

Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 14 uur geleden
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 17 uur geleden
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 23 uur geleden
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 23 uur geleden
Philip Dröge is historicus, columnist en journalist.
Philip Dröge over een vergeten stukje van de Nederlandse taal 27 mrt, 10:00
Afbeelding
Koffie en Klets in De Bron in Enter 27 mrt, 08:06
Afbeelding
De Welle sluit sportinstuif-seizoen af met springfestijn 26 mrt, 17:58
Afbeelding
Informatieve fietstocht over de bevrijding Holten-Haarle 26 mrt, 14:12