Geen winterfair, maar kleinschalige herfstfair

Bij Hevotec aan de Heliumstraat 12 te Rijssen wordt zaterdag 13 november van 10.00 uur tot 14.00 uur een kleinschalige herfstfair ten bate van Siloahgehouden. Dit omdat de winterfair dit jaar helaas niet kan doorgaan. De entree is gratis en er is ruime parkeergelegenheid. 

RIJSSEN - “Het wordt een gezellige fair waar ongeveer 20 standhouders zullen staan. Voor de kinderen is er een springkussen, darten op een luchtkussen en eendjes vissen. Verder zal er genoeg te eten en te drinken zijn. Er zijn oliebollen, heerlijke warme broodjes en patat te koop”, laat de organisatie weten. 

De opbrengst van het eten en drinken gaat naar een goed doel. Ook de standhouders dragen hun steentje bij. Het goede doel is ‘stichting Vrienden van Siloah’. Met dit geld kunnen zij weer nieuwe dingen aanschaffen voor de bewoners.

Standhouders  

Er zullen verschillende stands staan: Schoonmaakartikelen van Prowin, Soof & Juul kinderkleding, Modeli Fashion, TupperWare, By Molly haarknipjes, Van der Schee sierbestrating, Kippers met gereedschap, demonstratie hoeden maken, Julia fotografie, Van Bekkum Sfeer en Warmte, Beverdam, Het Kaaspakhuis, luxe fotokaarten, Ina Haase, Baan snoep, Bloembinderij Anne, Lisa’s oorbellen en de Molenhoek met van allerlei lekkers vanuit de bakkerij. 

De Herfstfair is 13 november op het terrein van Hevotec aan de Heliumstraat 12 in Rijssen. “Kom allemaal van 10.00 uur tot 14.00 uur.”

Meer berichten
 
Auto zoeker