Bij Cigo Spithoff altijd prijs door extra kraslot

Door een extra kraskaart bij aankoop van Decemberkrasloten heeft men altijd prijs bij Cigo Spithoff in Rijssen en Nijverdal.

RIJSSEN/NIJVERDAL - Met de Decemberkrasloten wordt er kans gemaakt op prijzen van 200.000, 100.000 euro en alle andere prijzen. Bij Cigo Spithoff is er daarnaast nog een extra kans. Bij aankoop van een Decemberkraslot wordt een extra kraskaartje verstrekt. Daarmee wordt kans gemaakt op de prijzen die door een grote groep lokale ondernemers beschikbaar zijn gesteld. Verder verloot Cigo zelf een luxueus verblijf in Grand Hotel Huis ter Duin ter waarde van 3000,- euro; drie dagen genieten in de Imperial Suite inclusief luxe arrangement (in combinatie met klantenkaart).

Het is het derde jaar dat Cigo Spithoff deze actie samen met collega’s opzet. “We zijn ook blij om te melden dat we een aantal nieuwe deelnemers bereid hebben gevonden om mee te doen”, aldus Jan Spithoff.

Dit jaar maakt men onder meer kans op een verblijf in Grand Hotel Huis ter Duin beschikbaar gesteld door Cigo Spithoff. Verder steltt EG Computers onder meer Terra laptop, webcam, speakers en flahsdrives beschikbikbaar. Daarnaast wordt er kans gemaakt op een vaatwasser van Expert Doornenbal, een Samsung tablet van Phoneshopper en een kunst kerstboom van Welkoop Rijssen. Door Phonehouse wordt er ook nog kans gemaakt op een VR bril en Bluetooth speakers, diverse bedrijven in Vroomshoop hebben waardebonnen beschikbaar gesteld en er zijn diverse kortingsbonnen te winnen.

Cigo Spithoff is in Rijssen gevestigd aan het Hogepad 1-80 en in Nijverdal aan het Henri Dunantplein 12.

Meer berichten
 
Auto zoeker