<p>De marktkraam in De Hoge Wal was een gouden greep. De marktkraam met cake, cadeaus en kaarten staat er zaterdag 27 november weer.&nbsp;</p>

De marktkraam in De Hoge Wal was een gouden greep. De marktkraam met cake, cadeaus en kaarten staat er zaterdag 27 november weer. 

(Foto: Lia Ligtenberg)

‘ALS-actie Hoge Wal groot succes en breidt zich uit’

De actie “Heel Twente bakt” in winkelcentrum De Hoge Wal om geld in te zamelen voor onderzoek naar de spierziekte ALS breidt zich uit. 

RIJSSEN - De marktkraam afgelopen zaterdag in De Hoge Wal was een groot succes. De bakpakketten waren om 14.00 uur compleet uitverkocht. De marktkraamactie in De Hoge Wal wordt aanstaande zaterdag herhaald. Intussen wordt hard gewerkt om nieuwe bakpakketten van Molen De Hoop uit Zevenaar in gereedheid te brengen, zodat de verkoop zaterdag 27 november weer volop van start kan gaan.

Spontaan

Daarnaast heeft de vrouwenvereniging van de Rijssense Hervormde Gemeente spontaan aangeboden om de marktkraam voor zaterdag aan te vullen met versgebakken cakes. Verder zijn er ook cadeaus met bakpoducten te koop.

Kaarten

Het assortiment artikelen met hoge opbrengst voor het goede doel wordt zaterdag verder uitgebreid met vrolijke sinterklaaskaarten en stijlvolle kerstkaarten.

De ALS-actie krijgt volgend jaar een vervolg met een beklimming van de Mont Ventoux voor het goede doel.

Meer berichten