<p>Wethouder Erik Wessels voert de CDA-lijst voor Rijssen-Holten aan bij de raadsverkiezingen van volgend jaar.&nbsp;</p>

Wethouder Erik Wessels voert de CDA-lijst voor Rijssen-Holten aan bij de raadsverkiezingen van volgend jaar. 

(Foto: CDA Rijssen Holten)

CDA Rijssen-Holten: flinke impuls aan woningbouw

Het CDA Rijssen-Holten heeft het verkiezingsprogramma voor de raadsverkiezingen van maart gereed. Het programma heet Ruimte en Respect.

RIJSSEN-HOLTEN - Volgens lijsttrekker Erik Wessels hebben we het in Rijssen-Holten over het algemeen goed voor elkaar. “En dat wil het CDA graag zo houden. Maar de komende jaren neemt de druk op de ruimte in Rijssen-Holten toe. Of het nu gaat om het plaatsen van zonnepanelen, het ontwikkelen van de agrarische sector, het uitbreiden van wandel- en fietsroutes, het bouwen van woningen of de aanleg van een nieuw industriegebied. De ruimte is beperkt en daarom moeten we zorgvuldig kiezen.”

In het verkiezingsprogramma staat concreet waarvoor het CDA zich sterk wil maken: “Zo krijgen de kiezers snel een beeld wat hen aanspreekt. De woningbouw is een goed voorbeeld. We willen de komende vijf jaar 20 nieuwbouwwoningen in Dijkerhoek mogelijk maken. Om het buitengebied aantrekkelijk te houden en de agrarische sector te ondersteunen pleiten wij voor de blijvende inzet van een gebiedscoördinator. En we willen als Rijssen-Holten in 2030 de meest fietsvriendelijke gemeente van Nederland zijn.”

Meer berichten
 
Auto zoeker