Boerderijwinkel de Kuipers Hoeve opent de deuren

Na een flinke verbouwing gaan op zaterdag 15 januari de deuren open van boerderijwinkel De Kuipers Hoeve aan de Cattelaar 6 in Rijssen. 

RIJSSEN - Het is ze gelukt een mooi assortiment samen te brengen van lokale producten in het Opbroek. Naast kwaliteitsvlees uit de buurt, zuivel, eieren en kaas komen er diverse streekproducten en cadeauartikelen van Zorgboerderij de Piet in de winkel te liggen. Het motto is dan ook ‘Minder kilometers op je bord. Wel zo duurzaam.’

De Kuipers Hoeve verkoopt rundvlees van de Blonde d’Aquitaine, varkensvlees van het Wroetvarken en Beter leven-kip. Tevens verkopen ze pan-klare vleesproducten. Ook de barbecue- en gourmetschotels ontbreken niet in het assortiment. Het vlees wordt na slacht vacuüm verpakt en diepgevroren verkocht. Ook de authentieke vleesproducten zoals nagelhout en bakleverworst worden niet vergeten.

Deel een mooi speciaal biertje van Brouwer Noabers met je buurman of vrouw op de zaterdagmiddag. Hoe ist? Hoe geet? …. Heijt al a heurt ? Noaberschap... daar draait het om. Of een heerlijke fles wijn van De Wijnmakers, een wijngaard gelegen aan de Regge. Dit alles om elkaar een beetje dichter bij elkaar te brengen. 

De kaas is echte boerenkaas, dit is een rauwmelkse kaas. Deze kaas is verkrijgbaar in verschillende soorten. Van boerenkaas jong tot kaas met echte Italiaanse kruiden.
Naast de Yoghurt, Hangop en vla’s in verschillende soorten hebben ze ook Kefir. Kefir is een eeuwenoude gefermenteerde drank op basis van melk.

Gezonde heidehoning en zomerhoning, maar ook de eerste bijzonder heerlijke honing van havezate De Oosterhof is één van de delicatessen die naast de jam, tapenades en mosterd te vinden zijn.

Op zaterdag heeft De Kuipers Hoeve heerlijk verse broodjes, croissants en stokbroden van Bakkerij Voortman. Lekker bij de koffie van de Koffiekaravaan of de diverse smaken thee.

Zaterdag 15 januari kan er natuurlijk geproefd worden, kom langs en laat je verrassen.

Meer berichten
 
Auto zoeker