Een hele reeks modellen liet zich in Peacky Blindersstijl fotograferen door Gerbert Voortman om kapper Joop en zijn zoon Matt (midden onder) te steunen.
Een hele reeks modellen liet zich in Peacky Blindersstijl fotograferen door Gerbert Voortman om kapper Joop en zijn zoon Matt (midden onder) te steunen. Foto: 123 pix

Corona-actie kappers Joop en Matt hartverwarmend

Algemeen

De hulpactie van fotograaf Gerbert Voortman van 123pix voor kapper Joop Kalkman heeft het hartverwarmend bedrag van 795 euro opgeleverd. Een hele serie “modellen” van binnen en buiten Rijssen liet zich in de klassieke gangstersferen van Peaky Blinders fotograferen.

RIJSSEN - De fotograaf maakte de opnamen gratis, terwijl de modellen een vrije gift doneerden om kapper Joop en zijn zoon Matt te steunen nu ze vanwege de coronamaatregelen weer gedwongen werkloos thuis zitten en geen inkomen hebben.

Gerbert Voortman had gekozen voor studiofotografie onder corona-condities. Via een strak rooster kwamen de modellen binnen aan de Elsenerstraat. Daar stond een koffer vol attributen gereed waardoor de juiste sfeer in de opnamen werd gebracht. De modellen waren na afloop heel blij met de ongewone opnamen.

Kapper Joop en zoon Matt kwamen aan het eind van de dag ook nog even langs en lieten zich ook op portret zetten. Kapper Joop zegt blij te zijn met de steun van de mensen en van fotograaf Gerbert Voortman, maar hoopt wel snel weer open te kunnen.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 12 minuten geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 1 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 6 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 7 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 8 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54