<p>Een hele reeks modellen liet zich in Peacky Blindersstijl fotograferen door Gerbert Voortman om kapper Joop en zijn zoon Matt (midden onder) te steunen.&nbsp;</p>

Een hele reeks modellen liet zich in Peacky Blindersstijl fotograferen door Gerbert Voortman om kapper Joop en zijn zoon Matt (midden onder) te steunen. 

(Foto: 123 pix)

Corona-actie kappers Joop en Matt hartverwarmend

De hulpactie van fotograaf Gerbert Voortman van 123pix voor kapper Joop Kalkman heeft het hartverwarmend bedrag van 795 euro opgeleverd. Een hele serie “modellen” van binnen en buiten Rijssen liet zich in de klassieke gangstersferen van Peaky Blinders fotograferen.

RIJSSEN - De fotograaf maakte de opnamen gratis, terwijl de modellen een vrije gift doneerden om kapper Joop en zijn zoon Matt te steunen nu ze vanwege de coronamaatregelen weer gedwongen werkloos thuis zitten en geen inkomen hebben.

Gerbert Voortman had gekozen voor studiofotografie onder corona-condities. Via een strak rooster kwamen de modellen binnen aan de Elsenerstraat. Daar stond een koffer vol attributen gereed waardoor de juiste sfeer in de opnamen werd gebracht. De modellen waren na afloop heel blij met de ongewone opnamen.

Kapper Joop en zoon Matt kwamen aan het eind van de dag ook nog even langs en lieten zich ook op portret zetten. Kapper Joop zegt blij te zijn met de steun van de mensen en van fotograaf Gerbert Voortman, maar hoopt wel snel weer open te kunnen.

Meer berichten
 
Auto zoeker