Afbeelding
Foto: ©2021 STUDIO 81 Photography

Kom vrijblijvend ‘sparren’ op de School met de Bijbel

Algemeen

Hoe vind ik de meest geschikte basisschool voor mijn zoon of dochter? Welke school(cultuur) past bij mijn kind én bij mij als ouder? Waar helpen ze mijn kind van het 4e tot 12e jaar bij de ontwikkeling tot een positieve puber? Dit vraagt om een goed doordachte keuze die begint bij een goede oriëntatie.

NOTTER/ZUNA - “Zoekt u een basisschool? Kom dan ook eens een kijkje nemen op onze school in het prachtige Notter-Zuna. We leggen u graag uit hoe we ‘ouderwets goed onderwijs in een modern jasje’ geven waarbij welzijn voorop staat. Momenteel zijn we druk bezig met de inrichting van een nieuw leerplein waar groepjes leerlingen zelfstandig kunnen samenwerken. Ook  wordt binnenkort een volwaardige schoolbibliotheek met een nieuwe boekencollectie gerealiseerd”, aldus de School met de Bijbel. 

Ze bieden peuteropvang, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang aan in samenwerking met de Kindertuin (’t Krummelhûs). Kinderopvang en school zijn dus onder één dak te vinden. “Dit is zeker handig voor een kwart van onze leerlingen die uit Rijssen, Nijverdal en omgeving komt.” Door de mooie en ruime ligging in het groen is er voor de leerlingen veel speel- en bewegingsruimte. Er is een groot plein met een uitdagende touwpiramide, schommelnesten, een heus voetbalveld op een groene grasmat en een veilig afgeschermd kleuterplein. 

De school nodigt ouders uit om vrijblijvend langs te komen om samen te verkennen of het onderwijs en de onderwijsvisie past bij wat een kind nodig heeft. Neem vooraf contact op. Dit kan via de telefoonnummers 0548-518988 en 06-57066703 of stuur een e-mail naar dir@notter-zuna.nl.

Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 1 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 3 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 15 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 17 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 23 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland gisteren
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54